Kilpailut

Kilpailut ovat autourheilun suola ja erottelevat nopeimmat kuskit muista. Samalla myös nähdään, millä tallilla tai kilpailijalla on takanaan parhaiten toimiva tiimityö mekaanikkojensa kanssa. Kilpailun tuntua pystyy kokemaan Speedcars-radalla. 

 

Kilpailut autourheilussa

Kilpailut ovat autourheilun tärkeimpiä tapahtumia. Kisat ovat myös huikeaa viihdettä katsojille sekä kilpailijoiden läheisille. Kuka voittaa kisan ja valtaa palkintopallipaikan?

Kilpailuihin tiivistyy kuskin harjoittelu sekä mekaanikkojen ammattitaito auton suhteen. Kisoissa nähdään auton suorituskyky ja mahdolliset tekniset viat. Myös renkaiden toimivuus sekä ajokelin vaikutus mekaanisiin ominaisuuksiin nousee esille. Esiin tulee myös kuskin kyvykkyys sekä harjoittelun toimivuus. Onko harjoittelu ollut riittävää ja riittääkö taito erilaisilla radoilla, pinnoilla sekä olosuhteissa? Kisakalenterin tiiviys tuottaa myös omat haasteensa kilpailijoille. 

 

Kilpailut Speedcars-radalla

Autourheilukisat ovat erinomaista viihdettä ja vielä jännittävämpää on päästä itse ajamaan! Formula 1 -kisojen kaltaisista kisoista suurin osa saa vain haaveilla, mutta onneksi harrastetason kisoja löytyy useita! Jos ei halua aloittaa uutta harrastusta, vaan päästä kokeilemaan ajamisen huumaa esimerkiksi kaveriporukan kesken, on se myös mahdollista! Speedcars-radalla kilpailun ja ajamisen huumaa pääsee kokemaan turvallisessa mutta haastavassa ympäristössä. Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi yrityksen virkistysillaksi tai vaikka polttariporukan ajanvietteeksi!

Speedcars-radalla voit tarjota asiakkaillesi, työtovereillesi, ystävillesi tai muille vauhdikkaan tapahtuman, jonka he muistavat pitkään! kilpailut

Speedcars järjestää viidellä BMW 325i rata-autolla kilpailuja, joissa on vauhtia ja jännitystä. Kilpailut ajetaan Botniaringin moottoriradalla. Kilpailuja voidaan järjestää myös Kauhajoen Sotkassa, Alastarossa, Kemoralla ja jääradalla. Vapaa harjoittelu, aika-ajot, alkuerät ja finaalit ovat totta kai mukana ohjelmassa, oikeanlaisen kisatunnelman luomiseksi. Kaikki tapahtuu kuin oikeissa kilpailuissa. Kilpailun jälkeen on mahdollisuus saunoa rata-alueella sekä nauttia ansaituista voittajan kuohujuomista. 

Speedcars räätälöi jokaiselle sopivan tapahtuman, vaikka avaimet käteen -periaatteella. Speedcars -kilpailupaketin lisäksi voidaan järjestää lisäohjelmaa radalle; tarjoilut, majoitukset sekä illanvietot. Kyseessä ei ole siis pelkästään kisakokemus, vaan mahdollisuus on nauttia myös kisojen jälkeisestä tunnelmasta saunan, hyvän seuran sekä juoman äärellä. Kutsu vieraasi ainutlaatuisen elämyksen pariin. Kilpailu oikean BMW rata-auton ratissa on kokemus, joka ei unohdu keneltäkään!

 

Speedcars -kilpailupakettiin sisältyy seuraavat:

  • Botniaringin ratavuokra
  • 3-5 kpl BMW 325i rata-autoja, niiden kuljetukset, bensat, huolto ja varaosat
  • ajoasut, kypärähuput ja kypärät
  • kilpailun toimitsijat ja ajanotto
  • valokuvaus
  • kilpailujärjestelyt, ohjaajakokous ja neuvonta
  • pokaalit kaikille kilpailijoille, voittajalle lisäksi kuohujuoma
  • Suositeltava kilpailijamäärä on 5-25 henkilöä, jolloin tapahtuman kesto on 2-4 tuntia.

 

Tarjolla on seuraavanlaisia ohjelmapaketteja:

Speedcars – rata-ajot

Tarjolla on myös mahdollisuus vuokrata kalustoamme, jolloin hintaan kuuluu BMW rata-auton vuokra, niiden kuljetukset, bensat, huolto ja varaosat sekä neuvonta. Auton mukana tulevat myös ajoasut, kypärähuput ja kypärät. Pyydä tarjous!

Speedcars – polttariajot

Erilainen ja unohtumaton päivä hänelle, jonka haluatte yllättää! Hän voi ajaa itse tai häntä voidaan viedä BMW rata-auton kyydissä. Pyydä tarjous!

Speedcars – kyyditykset

Unohtumaton päivä esim. synttärisankarille, jolloin hän pääsee nauttimaan rata- tai ralliauton kyydissä. Pyydä tarjous!

Speedcars – pikkujouluajot

Tarjoa henkilökunnalle tai asiakkaallesi erilainen pikkujoulu, josta ei vauhtia ja jännitystä puutu! Mukaan tunnelmaan saadaan totta kai myös itse pukki!

 

Onko autourheilun historia jo hallussa?